Teknik Keseluruhan Buah
 

the-whole-fruit-techniqueKami telah memperuntukkan masa yang sebegitu lama membuat penyelidikan bagi menghasilkan produk yang terbaik ini iaitu Jus Manggis 100% Nanoxan Gold.

Proses penghasilan jus manggis ini daripada kulit, isi dan bijinya dikenali sebagai “Teknik Keseluruhan Buah”. Proses penghasilan ini sangat kompleks dan sukar terutama bagi mengekalkan rasa semulajadi manggis daripada bahagian kulit yang sangat pahit dan berasid.

Ada yang telah mencuba tetapi gagal menghasilkan Jus Manggis 100% dengan mengekalkan tahap kemanisan semulajadinya. Apa yang berlaku, mereka menghasilkan jus manggis campuran dengan gula, jus buah-buahan lain dan menggunakan bahan pengawet.

Kami amat komited dan memberi jaminan daripada setiap titik Jus Manggis 100% Nanoxan Gold, kami mengekalkan kesegaran dan kemanisan semulajadi buah manggis juga keajaiban bahan yang sangat bernilai iaitu “Xanthones”.

Jus Manggis 100% Nanoxan Gold mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Kami adalah komited dalam mengekalkan kesegaran dan kebaikan khasiat manggis sepenuhnya di dalam produk Jus Manggis Nanoxan Gold.
Disclaimer
The Xanthones from the mangosteen have been shown in laboratory studies to be powerful Antioxidants, Anti-Inflammatories and to have other special properties. However, laboratory results do not guarantee that the same will happen in the human body. Mangosteen is a nutritious fruit not a drug, and no therapeutic claims are made for this product.